0
Din indkøbskurv

Opdaterer kurv

stk. a

-
+

Tilkøb:

stk. a

Din kurv i alt (ex. fragt)

Handel videre

Gå til kurven
Dankort VISA VISA Elektron American express Santander Mobilepay

Du skifter nu til den lokale webshop for Møblér med Odder

Møblér Odder

Møblér Odder

Om os

Møblér Odder

Hos Møblér i Odder kan du forvente et stort udvalg af kvalitetsmøbler til din boligindretning. Vi har eksisteret siden 1909, hvor missionen har været klar fra start. Vi mener alle fortjener god kvalitet i deres hjem i form af møbler, havemøbler og boligtilbehør. Derfor er vores møbelbutik i dag en del af Møblér-kæden, der er med til at sikre os de bedste møbler på markedet til de skarpeste priser. Her forhandler vi danske og europæiske designermøbler i topkvalitet.

Carl Bank Rasmussen, 3. generation i møbelbutikken

Vores butik blev i sin tid etableret af sadelmageren, Carl Rasmussen. Den er sidenhen gået i arv i familien, og i dag er den driftet af Carl Bank Rasmussen, som er 3. generation af familievirksomheden. Vi er i dag den største møbelbutik i byen, og vi oplever stor opbakning fra de lokale borgere i Odder samt en del besøgende nær Aarhus.

Kvalitetsmøbler nær Aarhus

Vi er en møbelbutik der værner om den service og kvalitet, vi kan tilbyde dig i vores butik. Du kan derfor forvente, at vi stiller høje krav og standarder for alle vores leverandører og samarbejdspartnere, for at du får den bedste oplevelse af at handle hos Møblér i Odder. Vi har i dag et stort og bredt udvalg af møbler som blandt andet sofaer, senge, spiseborde, stole, lamper, havemøbler og boligdekorationer i forskellige støbninger. 

Vi plejer at sige, at vi har indretningsløsninger for enhver smag. Det gør vi, fordi vi siden 1909 ikke har oplevet ikke at kunne finde en løsning eller et møbel, som en kunde endnu ikke har kunnet lide. Det betyder, at du f.eks. kan opleve forskellige indretningsløsninger der tilgodeser forskellige stile og præferencer. Vi har blandt andet løsninger for dig, som er til det helt klassiske, moderne, rustikke, kreative eller til dig, som ønsker en løsning med noget kant. 

Mange af de møbler vi har på vores lager kan enten tilpasses eller vælges med flere forskellige muligheder. Det vil sige, at en sofa oftest fås i stof, skind, læder eller velour alt efter, hvilket materiale du foretrækker. Her vil der også være forskellige farvemuligheder eller hvis det er læder vil der være forskellige typer af læder, så du kan finde det rette match for din boligindretning. Fælles for alle vores møbler og boligtilbehør er dog, at de er valgt ud fra samme kvalitetskriterier. 

Fordele ved at handle hos Møblér i Odder

Der er naturligvis en række fordele ved at handle hos os som din lokale Møblér butik. Vi er i dag det møbelhus, som har det største udvalg i byen. Her tilbyder vi blandt andet levering af dine køb. Det betyder, at du ikke skal have traileren med eller have bekymringer omkring hjemtransport.

Vi har vores egne chauffører, der leverer din bestilling til det aftalte tidspunkt. Her er der mulighed for at aftale, at vi også hjælper dig med at samle dine møbler. På denne måde kan det ikke blive mere enkelt og smart at handle ind til boligindretning hos os. 

For at gøre det så attraktivt som muligt at samle dine indkøb ét sted, har vi valgt at prismatche ethvert tilbud fra vores konkurrenter på de samme produkter som i vores udvalg. Det kan vi tillade os, da vi i forvejen konstant arbejder på at tilbyde dig de bedste priser på markedet på vores udvalg af møbler. Skulle du derfor opleve at finde et af vores produkter hos en af vores konkurrenter, så kom ned i butikken og hør om vores betingelser for et prismatch. 

Få personlig hjælp og rådgivning i vores møbelbutik i Odder

I vores møbelbutik nær Aarhus kan du forvente at få en ekstraordinær kundeoplevelse. Vi sætter en stor ære i, at du føler dig velkommen, og vi tilbyder dig et personale med høj faglighed. På denne måde kan vi på bedste vis hjælpe og vejlede dig gennem dine overvejelser for din boligindretning. Vi har specialister rundt i vores afdelinger, for at du kan få den bedste service alt efter, hvad du er på jagt efter. I vores sengeafdeling står vi f.eks. klar til at hjælpe dig med at finde det rette match for din optimale nattesøvn. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores ydmyge møbelbutik på Aarhusvej 58 i Odder.

Du handler hos Møblér Odder

Kontaktinformationer:

Butiksejer(e):
Carl Rasmussen
Adresse:
Århusvej 58, 8300 Odder
Telefon:
E-mail:
CVR:
73517915

Åbningstider:

Man - tors      09.30 - 17.30
Fre      09.30 - 18.00
Lør      10.00 - 14.00
Søn*      10.00 - 16.00

*Åbent første og sidste søndag i måneden